NVO Nasa akcija je radom obiljezila Medjunarodni dan volonterizma

Akcije, Izvjestaji sa aktivnosti

Mladi volonteri NVO Nasa akcija obiljezili su 5. decembar, Medjunarodni dan volonterizma radom za zajednicu. Naime na poziv Opstine Kotor da se pripomogne opstinskim sluzbama oko kicenja za nadolazece praznike odazvalo se 15 mladih iz nase organizacije, i uz desetak mladih volontera iz srednjoskolskih ustanova zavrsili su svoj deo kicenja, postavilli nizove svetala na bedeme i Citadelu, kao i most kod Lucke i Gurdica.

NVO Nasa akcija cestita svim volonterskim organizacijama na radu u izgradnji i zajednica i razvoju volonterizma, a svim volonterima zahvaljujemo za poklanjanje svog vremena, enthuzijazma, srca i humanosti za boljitak nase zemlje, posebno u ovoj epidemioloskoj situaciji. Volonteri su LJUBAV U POKRETU, temelj svakog jakog slobodnog drustva, katalizatori promjena i smera razvoja jedne zemlje.

Ova aktivnost realizovana je uz podrsku Direkcije za izgradnju Kotora i Opstine Kotor, a djelom kao deo programa „Priroda za fizičko i mentalno zdravlje mladih“ koji realizuje NVO Naša akcija a financira kroz institucionalnu podršku European Endowment for Democracy, a ima za cilj aktiviranje što vise mladih da svoje slobodno vrijeme provedu na otvorenom, i time čuvaju ne samo svoje zdravlje nego i nauče da vole i poštuju svoju zemlju.

Galerija
#NVONasaakcija#NGOOuraction#EuropeanEndowmentForDemocracy#Natureyouth#Youthmentalhealth