PROJEKTI

Projekat “Edukacijom i aktivizmom za lijepsi grad i bolju buducnost”

U decembru 2017. odobren je projekat “Edukacijom i aktivizmom za lijepsi grad i bolju buducnost”. Projekat je financiran kroz poziv raspisan od strane opstine Kotor.

 

Projekat je zasnovan na potrebama gradjana i javne uprave, sa ciljem da kroz konkretne aktivnosti edukacije i aktivizma, zajedno dodjemo do boljeg i uredjenijeg grada, sa boljim pogledima na buducnost, a time uvecanim potencijalom

za nas grad. Rad I unapredjenje polozaja mladih, i omladinske politike takodje ce unaprediti isti cilj – uredjenje grada, a time i pozitivnu i optimisticnu precerpciju buducnosti.

Edukativne radionice, rad na lokalnim planovima, aktivizam i osvrt ne druge potre gradjana a posebno mladih, bit ce fokus ovog projekta. Aktivnosti ce takodje omoguciti povezivanje odgovornih institucija u cilju pruzanja podrske, informisanja i otvaranja dialoga na temu zastita zivotne sredine, zastite prostora, komunalnog reda i mnogim drugimi aspektima cije unapredjenje bi imali direktan uticaj na odrzivi razvoj Kotora.

 

Početak projekta ‚‚Karijerni Info Kutak‚‚

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da smo postali članica Mreže #YouthHUB ! NVO Naša akcija potpisala je ugovor sa NVO Prima ...