Green culture forum camp 2017

 

Već petu godinu NVO Naša akcija prisustvuje i podržava Green culture Montenegro. Crtanje, muzika, zdravi stilovi života, govornici iz svih krajeva sveta, drugi građani i organizacije koje se bave životnom sredinom i kulturom skupe se tog vikenda na jednom mjestu, na Adi Bojani, uz bogat program sa kojim se učesnici kampa oplemenjuju, nauče, iskuse, probaju, vide i izlazu nečem novom i drugačijem.

 

Uz nas u kampu bili su i NVO Sinergija iz Herceg Novog, Bushcraft ekipa, kao i nova mlada NVO Green mind. Uz razna predavanja i dugi sadržaj doprineli smo i čistijoj životnoj sredini na samoj Adi i očistili samu plažu kod ušća Bojane u more, a zatim i čitav potez od restorana Barbana do sjeverne strane mosta preko Bojane.

 

Veliko hvala dugujemo gospodinu Cafu Boga, Zenepa Lika i drugim građanima Ulcinja koji su donirali sredstva za prevoz, organizatoru NVO Krug za hranu, i naravno Bushcraft ekipi za fantastičan pasulj. Volonteri/učesnici kao i na svakoj akciji, i bilo gde da odemo, bili ste nevjerovatni, ljudi su oduševljeni da vas upoznaju i uživaju u vašoj energiji, voljnosti za rad i vašem duhu. Hvala svima još jednom. Do sledeće akcije.

Video Zapis

Galerija Fotografija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *