Volonterizam Šampionat Jugoistočne Evrope u Orientiringu

NVO Naša akcija je imala čast da bude pozvana u pomoć Orientiring Savezu Crne Gore, za organizaciju Šampionata za Jugoistočnu Evropu u Orientiringu koje je održano od 23 do 27. avgusta na Žabljaku. U ovim aktivnostima je naš tim već dobro uhodan, i rado prihvatamo da pružimo podršku organizacijama koje pomovišu zdrave stilove života i prirodu. Logistika nimalo laka, ali je tim Orientiring Saveza CG odradio izvanredan posao. Pridružili su nam se i volonteri iz Berana, Rožaja i Bijelog Polja.

 

Pored radnih/volonterskih aktivnosti, naša ekipa je obišla Žabljak, i dva okolna jezera, uživala u kampovanju, prirodi, druženju i logoškoj vatri. Inače u ekipi volontera su bila i dva takmičara Dejan Bešović i Filip Drobnjak, a volonteri Dragoljub Dagi Šćekić, Petar Raičević, Jana Raičević, Gabriela Pobrić, Sava Buljančević i Vaso Uskoković takođe su izrazili želju da se oprobaju u ovoj disciplini, i uspeli da uspešno završe stazu.

 

Mnogo se radilo, vidjelo, naučilo i iskusilo, mnogo tolerancije, timskog rada, fleksibilnosti, a i nova prijateljstva i volonteri su stečeni. Sve u svemu fantastičan uspeh – a ekipi iz Saveza uz Stefan Jeremić i Лука Вулић svaka čast i hvala na svemu. Uvjek ćemo se rado odazvati aktivnostima, a i nadamo se da smo stvorili nove buduće reprezentativce u ovoj disciplini za Crnu Goru.

Galerija Fotografija      Video Zapis

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *