Radionica „Omladina uci omladinu: Zasto biti volonter?“

U subotu, 10. februara, u prostorijam Kulturnog centra „Nikola Djurkovic“ (stari Nautilus) odrzat ce se radionica pod nazivom “ Omladina uci omladinu: Zasto biti volonter?“. Radionica je prva u nizu planiranih edukativnih i volonterski aktivnosti za mlade u okviru projekta “ Edukacijom i aktivizmom za ljepsi grad i bolju buducnost“.
Pokrovitelj projekta je Opstina Kotor, a nosioc projekta je nevladina organizacija „Nasa akcija“ koja se vec od 2012 godine bavi gradjanskim aktivizmom i volonterizmom sa fokusom na mlade.
Nakon uvodne rijeci izvrsne direktorice NVO Nasa akcije, Patricie Pobric, rijec ce preuzeti omladinci i dugogodisnji mladi volonteri, kao i predstavnici aktivnih Omladinskih klubova iz susjednih gradova koji ce predstaviti rad i funkcionisanje svojih klubova.
Sa mladima se pozivaju i roditelji kako bi se bolje upoznali sa aktivnostima, radom i sadrzajima u kojima ce volonteri ucestvovati.
Sledeca aktivnost je odmah sledeceg dana, 11. februara, kada ce mladi aktivisti dati svoju volontersku podrsku u organizaciji karnevalskih aktivnosti. Sponzor za podrsku drugog dana aktivnosti je Kulturni centar „Nikola Djurkovic“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *