Dan uz more – rad, edukacija i zabava mladih

Dana 24. oktobra, mladi NVO Nasa akcija uputili su se u uvalu Kalardovo u Tivtu. Ovaj divan dan posvetili smo moru. Cim smo stigli ocistili smo plazu i poteze od plaze prema ostrvu Cvijeca i od plaze prema aerodromu. Nakon akcije ciscenja odrzan je poslednji jesenji sprint triatlon u kome je jedan deo ekipe pruzio volontesku podrsku a tri nasa clana Dejan Besovic, Slavo Bozovic i Dimitrije Vuckovic ucestvovali su u stafeti. Usledio je kratak odmor na plazi uz sendvice i kupanje, a ostatak dana posvetili smo ostrvu Cvijeca i Tivatskim solilima i time krunisali ovaj dan. I na solilima smo nasli boce, limenke i gume pa smo je uz posjetu i ocistili.
Ovaj dan se ostvaren je kroz projekat „Mladi za cist Jadran“ koji se financira kroz BeMed i fondaciju Princ Albert II od Monaka, i kroz program „Priroda za fizicko i mentalno zdravlje mladih“ koji realizuje NVO Nasa akcija a financira kroz institucionalnu podrsku European Endowment for Democracy.

Galerija
#MladizacistJadran #Youthforacleanadriatic #NGOOuraction #NVONasaakcija #EuropeanEndowmentForDemocracy #Natureyouth #Youthmentalhealth